ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студенти аграрного університету на презентації проекту «Аграрні розписки в Україні»

Під керівництвом проректора з наукової роботи, доктора сільськогосподарських наук, професора Аверчева О.В. та завідувача кафедри публічного управління та адміністрування Херсонського державного аграрного університету, доктора економічних наук Потравки Л.О. студенти економічного факультету відвідали презентацію проекту «Аграрні розписки в Україні», який впроваджується Міжнародною Фінансовою Корпорацією (IFC) у партнерстві зі Швейцарською Конфедерацією в Україні за сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства України і Міністерства юстиції України.

Аграрні розписки – це фінансовий інструмент, що є доступним, швидким та зрозумілим для агровиробників засобом отримати кошти чи залучити ресурси під заставу майбутнього врожаю.

В результаті роботи Проекту малі та середні сільськогосподарські товаровиробники отримають ефективний інструмент, що сприятиме залученню додаткових фінансових ресурсів за рахунок прозорості відносин з кредитором та здешевлення процедури оформлення у порівнянні з іншими інструментами.

Автор: Карташова Ольга Григорівна – доцент кафедри публічного управління та адміністрування