ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Шановні студенти та викладачі!

Для кафедри Лісового та садово-паркового господарства, яка випускає та готує фахівців зі спеціальностей «Лісове і садово-паркове господарство», «Лісове господарство» та «Садово-паркове господарство», в Наукову бібліотеку надійшов Автореферат:  Руденко,О. М.  Вплив лісорослинних умов на екологічні функції соснових насаджень Українського Полісся [Рукопись] : автореферат дис. ... канд. с.-г. наук : 06.00.16 : защищена 28.12.2017 / Руденко Олексій Михайлович ; рук. работы В. В. Мороз. – К., 2017. - 21 с. - Бібліогр.: с. 18-19. - № гос. регистрации 0116U002329

Дисертаційну роботу присвячено вивченню впливу лісорослинних умов на екологічні функції соснових насаджень Українського Полісся (на прикладі Чернігівського Полісся) та розробці довідкових таблиць оцінки біопродуктивності та екологічної функції соснових насаджень у різних типах лісорослинних умов Українського Полісся.       

Завітайте до Наукової бібліотеки і ви дізнаєтесь, що наша книгозбірня містить ще багато літератури за тематикою Лісознавства та Лісорозведення. 

Автор: Шапар Ю. І. – бібліотекар Інформаційно-бібліографічного відділу