ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Постійнодіюча виставка періодичних видань

МАНДРІВКА БІБЛІОТЕЧНОЮ ПЕРІОДИКОЮ! Газетна і журнальна інформація настільки органічно влилася в наше життя, що ми її часом не помічаємо, як свіже повітря, яким дихаємо. Адже ці видання щоденно несуть політичну, економічну, соціальну інформацію, в них міститься оперативна інформація про наукові досягнення в різних сферах діяльності.

Ми пропонуємо Вам відвідати у читальній залі постійно діючу виставку періодичних видань, де представлені надходження за останній період! 

На статті з найбільш актуальних тем досліджень за науковим та навчальним спрямуванням університету складено аналітичний розпис і представлено у Електронному каталозі Наукової бібліотеки. Всі бібліографічні описи містять анотації, ключові слова та ін., що спрощує та прискорює пошук та вибір. Бібліотекар завжди готовий допомогти Вам у пошуку необхідної літератури чи інформації. 

До відома! Інформаційно-довідковий відділ щороку видає Зведений каталог періодичних видань, які одержують сільськогосподарські бібліотеки Херсонської області. Ознайомитися або завантажити електронну версію каталогу можна у читальній залі. 

Автор: Наукова бібліотека Читальна зала