ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студентська науково-практична конференція «Сучасний стан, перспективи розвитку птахівництва в Україні та світі»

Сьогодні, 05 грудня 2017 року, на базі Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» кафедра технології виробництва продукції тваринництва біолого-технологічного факультет відбулася студентська науково-практична конференція: «Сучасний стан, перспективи розвитку птахівництва в Україні та світі».

Виробництво високоякісної продукції птахівництва в сучасних ринкових умовах вимагає постійно проводити пошук способів зниження собівартості та підвищення конкурентоспроможності продукції. Виходячи із цього, питання ресурсозбереження, а також підвищення якості продукції птахівництва набувають першочергового значення і потребують науково-практичного обґрунтування.

Виходячи із цього, мета конференції – висвітлити і узагальнити досягнення науки і передового досвіду з розробки технологічних прийомів, що сприяють підвищенню економічної ефективності галузі птахівництва, а також поліпшенню харчових і товарних якостей яєць і пташиного м’яса.

В конференції приймали участь студенти 3 курсу, 4 курсу та студенти другого курсу за скороченим терміном навчання.

За підсумками роботи студенти отримали грамоти та цінні подарунки (продукцію птахівництва).

Серед студентів 3 курсу перше місце зайняв Самусенко Станіслав з темою доповіді: «Альтернативні корма в гусівництві»; друге місце – Лисак Олена з темою: «Кури які несуть блакитні яйця»; третє місце – Коновалова Ганна з темою доповіді: «Інноваційні кроси КОББ».

Серед студентів 4 курсу перше місце зайняв Бойко Андрій з темою доповіді: «Комбайн для відлову птиці»; друге місце – Саливончик Олена з темою: «Розумна упаковка для харчового яйця»; третє місце – Кулібаба Аліна з темою доповіді: «Способи переробки посліду». 

Дякуємо студентам за активну участь у конференції!

Автор: доцент Любенко О.І.