ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Мій факультет - моє життя… Моя любов, моя душа….

Мій факультет - моє життя…

Моя любов, моя душа….
   І ніяк інакше не передати ту безмежну ніжність та почуття, що наповнюють серце. Наші педагоги, провідні вчені передають нам найцінніший скарб – багатий досвід. Наші студенти – зірочки, розумні, щирі, завжди радісні та небайдужі. 

14 листопада 2017 року біолого-технологічний факультет  відсвяткував свій 92-й день народження!  Один з найстаріших, поважних та основоположних факультетів у Херсонському державному аграрному університеті, факультет – що об’єднує епохи і людей.

 

 Це був надзвичайний день, грандіозне свято -  яскраве, насичене колоритом, найпозитивнішими емоціями та гумором, а головне - сьогодні ми для всіх відкрили себе такими, які ми є - щирі, дуже дружні та привітні!
Приємно було відчувати атмосферу тепла, відпочинку та радості!
    Тематикою цього свята була одна з найсолодших галузей, які вивчаються на факультеті  – галузь бджільництва.

З самого ранку колектив і студентство біолого-технологічного факультету гостинно і привітно зустрічали всіх у стінах університету, пригощали солодощами, дивували цікавими лабораторними дослідженнями та майстер класами, розповідали про солодку, магічну галузь.

 Завершальним у цьому дні був святковий концерт, який не залишив байдужим нікого з гостей. Приємно було відчувати атмосферу тепла, відпочинку та радості!

   
Щиро привітав  всіх зі святом
Ректор університету
Кирилов Юрій Євгенович

     Дякуємо всім за чудовий настрій!
Наші студенти вклали в це свято свою душу і все своє добро.
Ми любимо вас, ви найкращі!
 

Автор: доцент Коваленко Т.С.