ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Круглий стіл: «Сучасний стан та проблеми організації території під сади і виноградники»

В рамках проекту UHBDP 14 листопада 2017 року відбувся круглий стіл, в якому взяли участь студенти 5, 4, 3 та 2 курсу та викладачі кафедри землеустрою, геодезії та кадастру, факультету водного господарства, будівництва та землеустрою.

Відкрив круглий стіл проректор з наукової роботи д.с.г..н., професор Аверчев О.В.  відзначив актуальність  питань щодо сучасного стану та існуючих проблем щодо організації території під сади і виноградники.

Координатор проекту  Аверчев О.В. надав інформацію студентам та викладачам про майбутні організаційні заходи в яких вони також зможуть прийняти участь  в рамках Проекту UHBDP. Учасники заходу  отримали заохочуванні призи та роздатковий матеріал який  сприятиме своєчасно дізнаватися про сучасні особливості в сфері організації території під сади та виноградники.

Завідувач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Дудяк Н.В. в своїй доповіді проаналізувала сучасні особливості  організації території під  виробництва плодів, ягід та винограду.

Доповідачі обґрунтували основні питання щодо особливостей впорядкування території під виноградники, виконаний аналіз порядку облаштування території під виноградники та ягідники а також учасники круглого столу  обговорили існуючі методики організації території садів для розвитку садівництва.

 

Щиру подяку висловлюють студенти та викладачі кафедри землеустрою, геодезії та кадастру керівництву проекту UHBDP та його команді за підтримку у проведенні круглого столу!!! 

Автор: завідувач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Дудяк Н.В.