ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч з професійної орієнтації

Зустріч з професійної орієнтації представників кафедри «Обліку і оподаткування» з учнями 10-11 класів Зеленівської ЗОШ №38 Херсонської області.


Зеленівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №38 Херсонської області


10 листопада 2017 року відбулась зустріч в рамках професійної орієнтації з учнями школи №38 Херсонської області села Зеленівка, в якому прийняли участь: Круковська Олена Володимирівна – кандидат економічних наук, доцент кафедри «Обліку і оподаткування»; Коваль Світлана Вікторівна – кандидат економічних наук, доцент кафедри «Обліку і оподаткування.
На зустрічі з учнями 10-11 класів та вчителями школи, були ознайомлені з економічним факультетом та спеціальністю «Облік і оподаткування» за якими здійснюється підготовка, науковою й навчальною діяльністю, спортивним і культурним життям. Розповіли про правила вступу до ДВНЗ «ХДАУ», можливості працевлаштування після закінчення університету.
Учні отримали буклети зі спеціальності і «Довідник абітурієнта».
Дякуємо дирекції школи, викладачам та учням за всебічну допомогу та теплий і гостинний прийом! Бажаємо випускникам школи успішно завершити навчання, обрати майбутню професію та чекаємо на них в стінах нашого навчального закладу!
Автори: Круковська Олена Володимирівна та Коваль Світлана Вікторівна – кандидати економічних наук, доценти кафедри «Обліку і оподаткування».