ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Укладання меморандумів в Голопристанських навчальних закладах

18 жовтня 2017 р. відбулися комплексні виїзні профорієнтаційні заходи м. Гола Пристань за участю агрономічного, економічного і факультету рибного господарства та природокористування.

 

 

У ході цих заходів за дорученням ректора відбулося підписання Меморандуму між ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» і Голопристанською спеціалізованою школою І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням предметів філологічного та природничо-математичного циклів Голопристанської міської ради у рамках співпраці і профорієнтаційної роботи.

Відчуття теплого прийому і всебічної допомоги залишиться надовго. Велику подяку висловлюємо директору школи Негрі Наталії Анатоліївні за теплий прийом та злагоджену допомогу в організації профорієнтаційних заходів в 10 та 11 класах. Доброзичливо і зацікавлено зустрічали доцента кафедри землеробства Шепеля А.В, доцентів кафедри обліку і оподаткування Скрипник С.В. і Шепель І.В. й аспірантку кафедри водних біоресурсів та аквакультури Цуркан Л.В. школярі.

Цього ж дня (18 жовтня) також був підписаний Меморандум про співпрацю між ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» і Голопристанським НВК «Гімназія – спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням предметів художнього профілю» Голопристанської міської ради.

Зустріч залишилася незабутньою, бо чекали і зустрічали нас як дорогих гостей і директор Гімназії Лобастова Ірини Миколаївна, і завуч з виховної роботі Петрощак Юлія Сергіївна, яка до речі, є випускницею економічного факультету нашого Університету. Такий же теплий настрій відчувався і при спілкуванні з гімназистами під час проведення профорієнтаційних заходів.