ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбулась зустріч представника холдингу «Миронівський хлібопродукт» зі студентами біолого-технологічного та агрономічного факультетів

12 жовтня 2017 року відбулась зустріч представника холдингу «Миронівський хлібопродукт» Григоренко Христини зі студентами біолого-технологічного та агрономічного факультетів під лозунгом «Почни кар’єру з МХП!».

Студенти дізнались про робочі технології ПАТ «Миронівський хлібопродукт» та можливості кар’єрного зросту для молодих спеціалістів.

ПАТ «Миронівський хлібопродукт» — лідер агропромислового виробництва України, при формуванні штату працівників в першу чергу робить ставку на молодих спеціалістів. Структуру компанії створено за системою вертикальної інтеграції бізнесу, де рослинництво — основа всіх подальших виробничих процесів, які завершуються виробництвом продукції «Наша Ряба», «Легко» та інших торгівельних марок.

Для наших студентів завжди є можливість пройти виробничу практику на найсучаснішому обладнанні, а випускникам – стажування з подальшим працевлаштуванням.

Програма стажувань в МХП створена за системою «наставник-учень», де наставник – безпосередній керівник, який є професіоналом найвищого класу, що передає свій безцінний досвід молодому спеціалісту.

По закінченню зустрічі із студентами, які виявили бажання пройти виробничу практику та стажування було проведено низку індивідуальних співбесід із налагодженням контактів.

Тож, ПАТ «Миронівський хлібопродукт» чекає нових практикантів та стажерів з подальшим працевлаштуванням!

 

Автор: завідувач кафедри ТВПТ Ведмеденко О.В.