ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Ректорат: опалювальний сезон, утеплення аудиторного фонду, посівна кампанія

02 жовтня 2017 року під головуванням Юрія Кирилова відбулося чергове засідання ректорату. Основними питаннями, які були винесені на розгляд – результати роботи форуму «Таврійські горизонти» для ДВНЗ «ХДАУ»; підписання Меморандуму між ДВНЗ «ХДАУ» та навчально-виробничим підприємством «5 ELEMENT»; підготовка університету до опалювального сезону: утеплення, заміна сантехнічного обладнання; техніка безпеки під час виїзних занять; профорієнтація: батьківські збори, класні години, дні відкритих дверей, екскурсії університетом; формування наповненості груп очно-заочних курсів.

Ректор проінформував членів ректорату про участь делегації ДВНЗ «ХДАУ» у міжнародному інвестиційному форумі «Таврійські горизонти: співпраця, інвестиції, економічний розвиток» та про перспективи для університету, що відкриваються у рамках підписаного Меморандуму з навчально-виробничим підприємством «5 ELEMENT».

Юрій Кирилов наголосив на посиленні роботи щодо активної підготовки до опалювального сезону в університеті. З даного питання доповідав профільний проректор Сергій Незнамов, який зазначив, що на сьогоднішній день проводяться роботи по заміні труб опалювальної системи, частково закуплені твердопаливні брикети, здійснюється утеплення аудиторного фонду навчальних корпусів та гуртожитків.

Перший проректор, проректор з НПР, Юрій Яремко, акцентував увагу деканів на формуванні складу ради роботодавців по факультетам і проведенні перших засідань в жовтні, на роботі по відкриттю нових спеціальностей та дуальній освіті.

У підсумку, ректор Юрій Кирилов дав ряд доручень. Деканам – долучитися до формування контингенту очно-заочних курсів; помічникам ректора та в.о. начальника НМЦДПМО –  визначитися із датою проведення Дня відкритих дверей в університеті та почати активну підготовку до нього; першому проректору та спеціалісту по ліцензуванню – виправити всі зауваження по ліцензійним справам, які надавалися в МОН в червні щодо відкриття нових спеціальностей по економічному факультету.