ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Делегація ДВНЗ «ХДАУ» на Таврійських горизонтах

У перший день форуму відбулося підписання меморандуму між Херсонський державним аграрним університетом та науково-виробничим підприємством "5 ELEMENT". Предметом Меморандуму є об'єднання зусиль і спільна робота з метою розвитку баз практик університету, закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами вищої освіти за час навчання, здобуття й удосконалення практичних вмінь і навичок, формування та розвитку у студентів здатності приймати самостійні рішення в умовах конкретного виробництва; оволодіння сучасними методами, формами організації праці, знаряддями праці в галузі їх майбутньої спеціальності, а також задоволення потреб ринку праці спеціалістів з спеціальностей: агрономія, захист і карантин рослин.
Цього ж дня ректором університету в рамках форуму проведено ряд зустрічей: з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Кореї в Україні Лі Янг Гу, з керівниками аграрних підприємств та представниками агробізнесу Херсонщини.

Другий день Форуму був не менш насичений. Ректор університету Юрій Кирилов прийняв участь в урочистому відкритті науково-виробничого підприємства "5 ELEMENT" у м. Гола Пристань.

Основними напрямом роботи підприємства є розробка і виробництво екологічно чистих мікродобрив для сільськогосподарських культур, для відтворення родючості ґрунтів та підвищення врожаю.
Юрій Кирилов у своєму вітальному слові наголосив на необхідності інновацій в сільському господарстві та на ролі підприємства-національного виробника нанодобрив в цьому процесі.

Також в рамках візиту до Голої Пристані делегація аграрного університету побувала на томатопереробному комплексі, який виробляє томатну пасту преміум якості ТМ «Інагро». Юрій Кирилов взяв участь у дегустації та оцінці якісних показників представлених видів томатної пасти ТМ "Інагро".