ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Посвята у студенти

Студентські роки золоті -

Веселі і бурхливі!

Вони  найкращі у житті -

Безхмарні і щасливі!

15 вересня 2017 року Херсонський державний аграрний університет щиро і урочисто  прийняв у студенти учорашніх школярів! Символічним стало і те, що церемонія «Посвята  у студенти» співпала зі Святом 143-річчя  Херсонському державному аграрному університету!

Яскраве, колоритне свято для студентів-першокурсників підготував  колектив університету, підкресливши важливість та гордість мати нагоду поповнювати  плеяду  вчених найдавнішого закладу, що відкрив дорогу у життя відомим провідним, талановитим особистостям, якими пишається Україна.

Відкриття свята виступом барабанщиць ХДАУ

Урочистою промовою студентів привітав ректор ХДАУ

Кирилов Юрій Євгенович

Для привітання першокурсників  на свято завітали високоповажні гості, від яких лунали важливі слова та настанови, підкреслюючи, що університет відчинив свої двері, щоб вони здобули гарні знання, училися переборювати труднощі, зростали, ставали добрими, мудрими.

 

У цьому році на біолого-технологічний факультет, один із найдавніших факультетів нашого університету,  було зараховано близько 100 абітурієнтів, які обрали для себе спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Харчові технології»

Студенти кафедри інженерії харчового виробництва дивували гостей кулінарними здібностями і були нагороджені  за активну участь у організації свят та урочистих заходів нашого університету

Привітали першокурсників  і  студенти старших курсів біолого-технологічного факультету, прийнявши участь у флешмобі

Щиро вітаємо наш поважний університет зі святом!
Бажаємо успіхів та процвітання, а студентам – творчого натхнення та перемог у стінах рідної Альма-матер!

Автор: доцент Коваленко Т.С.