ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Співпраця викладачів, навчально-методичного центру довузівської підготовки та міжнародної освіти, студентів у профорієнтаційній роботі

 

 

На зустрічі були присутні: завідувач кафедрою інженерії харчового виробництва к.т.н., доцент Бурак Валентина Геннадіївна; к.т.н., доцент кафедри ГТС, водопостачання і ГІС та технологій Волошин Микола Миколайович; в.о. начальника Центру, фахівець з профорієнтації випускників навчальних закладів Романова Оксана Борисівна; студентка 2 курсу 2 групи факультету рибного господарства та природокористування Волошина Валерія Миколаївна.

Під час зустрічі з батьками випускників було детально роз’яснено про факультети вузу, спеціальності, кваліфікації які отримають випускники, вартість навчання та інше.
Батьки випускників запитували доповідачів про кількість бюджетних місць, спеціальності, про можливість оплати навчання частинами та інше.
До участі у профорієнтаційній роботі була залучена студентка 2 курсу 2 групи факультету рибного господарства та природокористування Волошина Валерія Миколаївна яка представила інформаційні листи про свій факультет та спеціальності, розповіла про навчання у виші.

Співробітники кафедри ГТС, водопостачання і ГІС та технологій Шапоринська Н.М., Марків О.М., Ладичук Д.О., Безніцька Н.М. відвідували школи міста Херсона щодо профорієнтаційної роботи.
Автор: к.т.н., доцент кафедри ГТС, водопостачання і ГІС та технологій Волошин М.М.