ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч з представниками міжнародної картографічної компанії Here

В напрямку співпраці між ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» та міжнародною картографічною компанією Here відбулась традиційна зустріч на факультеті водного господарства, будівництва та землеустрою.

Відкрив зустріч перший проректор Яремко Ю.І. який відмітив важливість зустрічі, за умов якої студенти мають можливість отримати досвід роботи в міжнародній компанії, практичні навички і уміння роботи з ГІС програмами, а саме розуміння вимог, що пред'являються до картографів майбутнього покоління.

 

Херсонський державний аграрний університет, кафедра землеустрою, геодезії та кадастру отримала офіційну нагороду від компанії Here за активну співпрацю.

Винагороду за активну участь від компанії Here отримав студент 6 курсу спеціальності

193 «Геодезія та землеустрій» Лук’янов Павло.

 

Куракова Л.Г.  старший викладач  кафедри землеустрою, геодезії та кадастру з представниками компанії

Директор представництва компанії Here в Україні Артем Барсуков провів відкриту лекцію на тему «Вступ в проектний менеджмент». Як лекція так і формат її проведення зацікавив не тільки студентів, а і присутніх викладачів.

Усі присутні відмітили актуальність та необхідність проведення такого формату зустрічі, адже вона пройшла у теплій та дружній атмосфері яка сприяла активізації у студентів отримання нових знань!!!

Автор: завідувач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Дудяк Н.В.