ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Прийом польових дослідів на агрономічному факультеті

У період з 01 по 30 червня 2017 року відбувся традиційний щорічний прийом польових дослідів, що виконуються в рамках науково-дослідницьких робіт аспірантів та здобувачів ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» з напрямку 201 «Агрономія».

Поважна комісія у складі доктора с.-г. наук, професора, академіка НААН України Ушкаренко В.О. та доктора с.-г. наук, професора Федорчука М.І. перевірила польові досліди, які проводять аспіранти денної форми навчання з відривом від виробництва.

 

Так, Куліш В.Ю. виконує дослідження на тему: «Вивчення пшениць дворучок в умовах Півдня України»». Науковий керівник: доктор с.-г. наук, професор Федорчук М.І.

 

Ільчук В.Т. заклав польові досліди на тему: «Продуктивність сортів та гібридів кабака столового залежно від агротехнічних прийомів вирощування в умовах Півдня України».

Федоненко Г.Ю. проводить дослідження на тему: «Продуктивність сортів пшениці озимої твердої залежно від технологічних прийомів вирощування на півдні України». Науковий керівник: кандидат с.-г. наук, доцент Каращук Г.В.

 

Комісія оцінювала роботу аспірантів за декількома критеріями: актуальність досліджень, відповідність методики закладання і проведення досліду, його представлення і оформлення, стан посівів. Відмічено високий методичний рівень виконання наукових досліджень і добрий стан виробничих посівів, зроблено деякі зауваження та надано рекомендації щодо їх виправлення.

Автор: доцент кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції Каращук Г.В.