ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Проходження навчальних практик на біолого-технологічному факультеті зі спеціальності 204 "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва"

Ступенева система підготовки фахівців відповідає потребам окремих складових галузі тваринництва із урахуванням вимог «Національної програми розвитку аграрного комплексу України на довгу перспективу». 

 

З 19 червня по 14 липня 2017 року у студентів 1 курсу біолого-технологічного факультету на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва проходять навчальні практики з технологій виробництва молока та яловичини, продукції свинарства, вівчарства та козівництва, птахівництва та виробництва рослинних кормів.

 

Завданням практик є ознайомлення студентів зі специфікою напряму та спеціальності підготовки, формування компетенцій згідно з вимогами освітньо-кваліфікаційних характеристик.

Під час проходження практик студенти ознайомились з основними технологічними процесами виробництва продукції тваринництва, біологічними особливостями порід різних видів сільськогосподарських тварин.

Під час проходження навчальних практик студенти відвідали приватне сільськогосподарське підприємство "Молдованенко С.А., Молдованенко М.П." Херсонської області.

Інформацію підготувала: студентка 1 курсу БТФ Коробченко Антоніна.