ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Науково-практична конференція: «Практичні аспекти формування проектів землеустрою при організації території плодоовочевих сівозмін»

В рамках співпраці з Українським проектом бізнес розвитку плодоовочівництва UHBDP в ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» 22 червня 2017 року відбулась науково-практична конференція серед студентів та молодих вчених спеціальності «Геодезія та землеустрій», за темою: «Практичні аспекти формування проектів землеустрою при організації території плодоовочевих сівозмін».

 

Відкрив конференцію перший проректор  д.е.н., професор Яремко Ю.І., який відзначив важливість та актуальність науково-практичних конференцій, які дають можливість студентам обговорити отриманні на практиці практичні навички щодо організації території, оформлення  проектів землеустрою при  плодоовочевих сівозмін».

 

З привітальним словом звернувся до студентів завідувач кафедри к.е.н, доцент Дудяк Н.В. яка  відзначив особливості  розробки новітніх проектів землеустрою при організації території під плодоовочеві сівозміни.

Під час конференції учасники отримали інформацію щодо можливості проходження стажування та майбутніх організаційних заходів в Херсонському ДАУ які відбудуться найближчим часом в рамках Проекту UHBDP.

 

Цікавою була доповідь студентів 4 курсу Верлатої Ірини та Бабешко Ірини, які протягом 2,5 місяців проходили стажування в агроінтернатурі в рамках Проекту UHBDP.

 

Протягом конференції всі присутні активно обговорювали набуті практичні навички, висловлювали свої думки щодо актуальності обраних напрямків роботи.

ЗАОХОЧУВАЛЬНІ ПРИЗИ ВІД ПРОЕКТУ UHBDP ОТРИМАЛИ СТУДЕНТИ В НОМІНАЦІЯХ:

За найкращу презентацію: Тамбовцева Валерія

За найкращу доповідь: Верлата Ірина та Бабешко Ірина 

Учасники конференції висловлюють щиру подяку керівництву проекту UHBDP та його високофаховій команді за підтримку у проведенні конференції!!!

 Автор: завідувач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Дудяк Н.В.