ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

15 червня 2017 року пройшов для учнів літньої школи економіки ХДАУ 4 день навчання

15 червня 2017 року пройшов для учнів літньої школи економіки ХДАУ -2017, сповнений несподіванок та цікавих пізнань.

Завідувач кафедри обліку і оподаткування, професор Танклевська Наталя Станіславівна  та  доцент кафедри обліку і оподаткування Нікітенко Катерина Сергіївна провели дуже цікаве заняття про природу сучасних грошей, де наші економісти зрозуміли для себе для чого їм потрібні гроші та які основні функції вони виконують в повсякденному житі.

Чечоткин Володимир Володимирович керівник напрямку з одного з великих банків України, на своєму прикладі показав та розповів для чого потрібно вичати економіку та англійську мову. Викладач кафедри іноземних мов Бокшань Галина Іванівна, розповіла майбутнім економістам та бізнесменам про бізнес-англійську.

Також студенти мали можливість долучися до фестивалю «Мила», який проходив в ден драпаку Херсонського державного аграрного університету, та виграти цінні подарунки на ньому.

Останнім сьогодні заняття було «Я – ГРОМАДА». Розвиток громадського суспільства в Україні: механізми взаємодії органів місцевого самоврядування та стейкхолдерів, яку проводили доценти кафедри публічного управління та адміністрування Губа Марина Ігорівна та Карташова Ольга Григорівна, де учні економічної школи побачили себе в великому суспільстві.

Дякуємо за сьогоднішній цікавий та дуже продуктивний день.

Завтра нас чекає закриття Літньої школи економіки економічного факультету Херсонського державного аграрного  університету, проте спочатку дізнаємось про фінансову грамотність та складання сімейного бюджету та проведемо тренінг  по тайм –менеджменту.

Автор: Кононець Наталя Григорівна