ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Навчально-практичний виїзд до садового центру «Дача»

12.06.2017 року студенти 1-го, 2-го, 3-го та 5-го курсів спеціальностей «Садово-паркове господарство» та «Лісове господарство», «Екологія» та викладачі факультету рибного господарства та природокористування, а також економічного факультету у рамках співпраці Інституту підвищення кваліфікації та перепідготовки ДВНЗ «ХДАУ» (під керівництвом професора Аверчева О.В.) з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) відвідали садовий центр «Дача».

 

Учасники навчально-практичного виїзду до садового центру «Дача»

Учасники навчально-практичного виїзду до садового центру «Дача» 

Ознайомилися з територією господарства та асортиментом рослин та малих архітектурних форм. У садовому центрі є розсадник деревних та квіткових рослин, магазини, у яких можна придбати насіння квіткових рослин, кімнатні квіти, різноманітні декоративні рослини із закритою кореневою системою, садовий інвентар та будівельні матеріали для створення архітектурного проекту, садові споруди для доповнення проекту ландшафтного дизайну.

Територія садового центру «Дача»

Територія садового центру «Дача»

Екскурсію проводили працівники садового центру та його директор.

Директор садового центру «Дача»

Директор підприємства не тільки провів екскурсію по території господарства, а й розповів тонкощі всієї роботи з контейнерною культурою.

Територія садового центру «Дача»

Садовий центр «Дача» функціонує з 2006 року, і позитивну репутацію заслужили старанням і завзятістю. Вони намагаються надавати найбільш вигідні умови для своїх клієнтів, з огляду на їх побажання, а також попит і сучасні тенденції на ринку товарів.

Садовий центр «Дача» став учасником багатьох відомих в Україні виставок з відповідної тематики, отримавши дипломи та нагороди за представлені вироби та композиції.

Територія садового центру «Дача»

Садовий центр «Дача» в 2010 році розпочав співпрацю з європейськими виробниками садових скульптур, що істотно вплинуло на розвиток компанії. У результаті підприємство змогло значно розширити асортимент садово-паркової продукції, налагодити виробництво якісних виробів з бетону будь-якої складності, і навіть відкрити виставки скульптур.

Автори: Моор Анастасія, Січна Юлія – магістри спеціальності «Садово-паркове господарство».