ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Розширене засідання Ректорату: вступна кампанія, навчальне навантаження

12 червня 2017 р. відбулося розширене засідання Ректорату ДВНЗ «ХДАУ». Основними питаннями, які були винесені на розгляд – вступна кампанія 2017 р.; профорієнтаційна робота із вступниками АР Крим; звіти НПП та навчальне навантаження на 2017-2018 навчальний рік.

Ректор, Юрій Кирилов, наголосив на необхідності активізації наукової роботи в університеті: публікація фаховий статей в журналах, що індексуються у виданнях наукометричних баз SCOPUS, WEB OF SCIENCE, підготовка наукових проектів та грантів.

Кафедрам університету підготувати плани роботи на 2017/2018 із відображенням конкретних заходів щодо профорієнтації, наукової роботи, отримання грошей, іміджевої складової, оновлення матеріально-технічної бази.

Ще одним питанням порядку денного було створення Ради роботодавців на факультетах та налагодження тісної співпраці з сільськогосподарськими виробниками Херсонщини. З 01 вересня 2017 р. на агрономічному факультеті стартує пілотний проект щодо реалізації нової освітньої програми в рамках дуальної освіти.

Ректорат розглянув також й інші питання життєдіяльності університету.

Автор: Стукан Т.