ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студентська науково-практична конференція «Інноваційні технології у свинарстві України»

31 травня 2017 року на біолого-технологічному факультеті відбулася студентська науково – практична конференція присвячена темі «Інноваційні технології  у свинарстві України».

 

Під час конференції виступили 19 студентів з доповідями на вище зазначену тему.

 

Мета конференції : Трансформація набутих поглиблених знань з інноваційних технологій в організацію ефективного виробництва продукції свинарства, заснованого на досягненнях науки і передової практики.

Студенти отримали завдання розробити і застосовувати оптимальні технологічні рішення і прийоми, які послаблюють негативний вплив інтенсивних технологій на організм свиней і відповідають комфортним умовам утримання тварин.

Учасниками конференції було зібрано, оброблено та проаналізовано наукову інформацію передового вітчизняного та зарубіжного досвіду в області інноваційних технологій у свинарстві з метою використання нових досягнень в практичній професійній діяльності.

В ході конференції було представлено новітні знання і методики для вибору сучасних ресурсозберігаючих технологій утримання свиней, які забезпечують збереження їх здоров'я та максимальний вихід конкурентоспроможної продукції, методи використання сучасного технологічного обладнання для ефективного виробництва свинини високої якості.

 Інформацію підготували:

кандидат с.г. наук, доцент Пелих Н.Л.

магістр Гавріков Є.Д.