ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Успіхи студентів біолого-технологічного факультету у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» 2017 року

 

 

 

Грамоту вручали ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України професор Ніколаєнко С.М. і академік НААН України Сахацький М.І.

 

 

Практичне випробовування з дисципліни «Годівля тварин і технологія кормів» виконує Пасєчко Д.-В. Голова комісії – професор Сичов М.Ю.

 

  

Завдання з теоретичного випробовування на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України за напрямом «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» одержують студенти 5 курсу біолого-технологічного факультету Ломако Кирило, Гавриков Євген.

 

Команда у складі студентів БТФ Ломако К., Гавриков Є., Пасєчко Д.-В. та керівника доцента кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції Сморочинського Олександра Михайловича зайняла почесне IV місце серед аграрних вузів України.

 

Призер Всеукраїнської олімпіади з «ТВППТ» студент Пасєчко Д.-В. з науковим консультантом з дисципліни «Годівля тварин і технологія кормів» доцентом кафедри технології виробництва продукції тваринництва Пентилюком Сергієм Івановичем.

 

Інформацію підготував доцент Сморочинський О.М