ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч учнів

 

 

Учнів школи ознайомили з факультетами й спеціальностями за яким проводиться навчання в університеті. Їх радісно зустрів музей ДВНЗ «ХДАУ» – де дізнались про історію навчального закладу та багато історичних фактів.

 

Гості були запрошені Мринським І.М. – к.с.- г.н., доцент, деканом агрономічного факультету на кафедру ботаніки та захисту рослин та землеробства.

 

 

Учням випала гарна нагода поспілкуватись з завідувачем кафедри землеробства, д.с.-г.н., професором, академіком НААН – Ушкаренко В.О., який розповів про основні досягнення кафедри та наукову школу зрошуваного землеробства.

 

Далі учнів ознайомили з анатомічним музеєм біолого-технологічного факультету к.с.-г.н., доцент Папакіна Н.С.

 

 

Дуже тепло та гостинно зустріли викладачі факультету ВГБЗ кафедри землеустрою, геодезії та кадастру: Дудяк Н.В. – к.е.н., доцент, завідувач кафедри, Лавренко Н.М. – к.с.- г.н., асистент, Мацко П.В. – к.с. - г. н., доцент.

 

Учні із зацікавленістю слухали, адже їм випала гарна нагода не лише прослухати, а і власноруч попрацювати з геодезичними приладами.

 

 

З великим захопленням спостерігали за фізичними явищами учні, які демонстрував Кияновський О.М. – к.х.н., доцент, завідувач кафедри фізики та загально інженерних дисциплін.

 

 

Завітала до учнів к.е.н., доцент, декан економічного факультету Грановська В.Г., яка ознайомила їх з основними напрями за якими проводиться навчання на факультеті.

 

На школярів чекала зустріч із представниками приймальної комісії: Бойко В.О. - к.е.н., доцент, відповідальний секретар приймальної комісії, Стукан Т.М. – заступник відповідального секретаря, де їх ознайомили із правилами вступу до ВНЗ.

 

Автор – Лавренко Н.М.