ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Семінар для молодих лідерів Україні з місцевої та регіональної демократії в Українi 25-27 квітня 2017 року.

25 – 27 квітня в м. Одеса був проведений Регіональний семінар для молодих лідерів з розвитку місцевої та регіональної демократії, організатором якого є Конгрес місцевих та регіональних влад Ради Європи в рамках проекту «Сприяння розвитку місцевої демократії в Україні» та плану дій Ради Європи для України на 2015-2017 роки.

Учасниками семінару були 30 молодих представників громадських організацій, ЗМІ, місцевих органів влади та ВНЗ з Одеської, Херсонської, Запорізької та Миколаївської областей. Представником від ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» була к.е.н., доцент кафедри публічного управління та адміністрування Карташова Ольга Григорівна.

Серед тренерів та консультантів на семінарі були представлені члени Конгресу: Саара Ілвессало (член Південно-західної регіональної ради, Фінляндія), Ева Церногій, (член Логатецької міської ради, Словенія), Брід Куін (експерт з Європейської Хартії місцевого самоврядування та публічного управління, Ірландія).

Семінар був організований з метою поширення найкращих практик демократії в країнах Європи шляхом підвищення обізнаності молодих лідерів; надання знань з питань впровадження Європейської Хартії місцевого самоврядування в публічне управління, а також із механізмами залучення громадськості до плануванні ініціатив і прийняття рішень; посилення розуміння учасників щодо питань етики та протидії корупції на місцевому рівні.

Автор: Карташова Ольга Григорівна – доцент кафедри публічного управління та адміністрування