ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч керівництва Херсонського державного аграрного університету, викладачів кафедри публічного управління та адміністрування та представників Університету економіки в Кракові

24 квітня відбулася зустріч керівництва Херсонського державного аграрного університету, викладачів кафедри публічного управління та адміністрування та представників Університету економіки в Кракові Марека Орамуса і Кшиштофа Гука, які представляють проект під назвою «Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності» (DOBRE). Це 5-річний проект, який  виконує нещодавно розпочату флагманську програму підтримки місцевого самоврядування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Мета DOBRE - створити можливості зростання та розквіту нових Об’єднаних Територіальних Громадах і водночас мотивувати та бути моделями для інших громад, котрі працюють над об’єднанням.

В проекті Університет економіки в Кракові аналізує освітні процеси в галузі публічного управління та адміністрування в Україні за різними рівнями освіти, формує звіти про стан публічного управління та адміністрування в контексті реформи децентралізації. Серед цілей проекту – створення Консорціуму університетів України та Польщі для підвищення якості освітніх процесів в галузі публічного управління та адміністрування, спільна робота по формуванню стандартів освіти публічного управління та адміністрування, використовуючи найкращі практики та досвід Польщі у впровадженні реформи місцевого самоврядування.

Під час зустрічі були визначені можливості участі Херсонського державного аграрного університету в проекті.

Автор: Карташова Ольга Григорівна – доцент кафедри публічного управління та адміністрування