ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне практичне заняття для студентів ХДАУ в ПАТ «Коблево»

 

Між Чорним морем та Тилігульським лиманом знаходяться унікальні виноградники, перші з яких були закладені ще у минулому столітті.

М’який клімат, щедра земля та розташування на 46-ій паралелі, одній географічній широті зі знаменитим своїми молодими винами регіоном Божоле (Франція), дозволяють вирощувати тут дивовижний виноград.

Саме з цього винограду і створюються неперевершені вина KOBLEVO. Насолодитися усією палітрою їх смаку та аромату дозволяють дві лінійки: «Бордо» та «Сомельє». Справжній шарм Франції відчувається не лише у цих назвах, а й у стильному дизайні ексклюзивних етикеток.

Зроблені з благородного «винного» паперу та оформлені гравюрами професійних художників, вони «розповідають» про давні традиції виноробства, натуральність і природну чистоту. А ще – винятковість, яку Ви відчуєте у кожній краплі молодого виноградного вина KOBLEVO.

Вина KOBLEVO виготовляються на однойменному винзаводі, сировинна база якого налічує біля 2500 га виноградників, кращих в Україні за культурою ведення та обробки. Саме тому усі вина KOBLEVO створюються виключно зі свіжого винограду найвищої якості.

Виноградники підприємства знаходяться в унікальній природній зоні поміж теплим Чорним морем та заповідним Тилігульським лиманом. Неповторні ґрунтово-кліматичні умови цієї місцевості дозволяють вирощувати тут виноград кращих європейських сортів. Саджанці винограду закуповують у знаменитих виноробних регіонах світу: Франції, Італії, Німеччині.

У процесі виготовлення вин KOBLEVO застосовуються передові технологічні інновації, що використовуються виноробами Європи. Завод своєчасно проводить модернізацію виробництва обладнанням, закупленим у Франції, Італії та інших європейських країнах.

Висока якість продукції KOBLEVO гарантована багатим досвідом найкращих вітчизняних виноробів зі стажем роботи понад 30 років. Саме такі спеціалісти вкладають усю свою душу і майстерність у процес народження вин KOBLEVO.

Лінійка продукції KOBLEVO представлена усіма видами вин – сухими, напівсухими, напівсолодкими, десертними та міцними. До того ж, в асортименті торгової марки є унікальні позиції, рецептура яких розроблена виноробами ПАТ «Коблево» з урахуванням смаків українців. Серед цих авторських вин – популярні у споживачів «Франческа», «Санта Лючія», «Жозефіна» та інші.

Завдяки продуманому класичному дизайну продукція торгової марки асоціюється з давніми традиціями виноробства, натуральністю і природною чистотою.

На підприємстві студенти ознайомилися з сучасним обладнанням для переробки винограду і витримки вина відомих іноземних фірм.

Потім було показано винні приміщення, де витримується вино. Особливе зацікавлення у студентів викликала лінія розливу вина у пляшки.

Екскурсія супроводжувалася цікавою фотосесією у винних приміщеннях та на подвір’ї виноробного господарства.

Студенти та викладачі подякували організаторам проекту та керівництву ПАТ «Коблево» за надану можливість ознайомитися з даним переробним підприємством, за пізнавальну екскурсію та висловили свої побажання щодо можливості проходження навчальної практики та працевлаштування.