ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студенти Херсонського державного аграрного університету вивчали «Бізнес модель Canvas»

3 квітня на базі Інституту підвищення кваліфікації та перепідготовки відбувся цікавий захід - семінар «Бізнес модель Canvas». Для проведення семінару, Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) запросив одного з керівників Міжнародного навчального центру MASHAV (Ізраїль) Катерину Руденко.

Катерина наголосила, що «Бізнес модель Canvas» - є одним з найбільш зручних і ефективних інструментів управління підприємницькою діяльністю. Бізнес-модель Canvas, створена відомим підприємцем і новатором в сфері бізнес-моделювання Олександром Остервальдером, а також його науковим керівником Івом Пинье.

Унікальна розробка Остервальдера і Пинье являє собою схему, яка дозволяє за лічені хвилини побачити перед собою повну модель свого бізнесу і проаналізувати її.

Головна мета використання бізнес-моделі Canvas полягає у максимально точному визначенні як сильних, так і слабких сторін бізнесу. В даний час така модель знайшла широке застосування серед компаній, які бажають вдосконалити свою діяльність завдяки ретельному аналізу бізнес-моделей для своєї продукції або послуг. В даному випадку Canvas допомагає перевіряти, наскільки ефективною і корисною є та чи інша бізнес-ідея.

Студенти та викладачі, що побували на заході, дізналися яким складом розуму повинна володіти успішна людина, оцінили рівень своїх професійних компетентностей і випробували свої сили у вирішенні нестандартних завдань.

Студенти та викладачі висловлюють щиру вдячність керівництву проекту (UHBDP) за надану підтримку у проходженні семінару.

Author: професор, д.с.-г.н. Аверчев Олександр Володимирович; Барсук Юлія