ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Результати співпраці факультету рибного господарства та природокористування Херсонського державного аграрного університету з Поморською академією

3 квітня 2017 року була проведена конференція для студентів та викладачів ФРГП щодо обміну досвідом, враженнями та з перспективами подальшої співпраці з Академією відповідно до Угоди про співпрацю між Херсонським державним аграрним університетом (Україна) та Поморською академією (Польща).

 

Студенти факультету рибного господарства та природокористування з вересня 2016 р. по січень 2016 р. відповідно до Програми семестрового обміну проходили курс навчання за напрямом підготовки 6.040106 ”Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування” в Інституті біології та охорони довкілля Поморської академії (м. Слупськ, Польща).

Студенти Сокольник О., Осадча А., Бутирін А., Лебедєв Є., Золотун А. поділилися своїми враженнями зі студентами факультету.

 

Вони відмітили теплий, дружній прийом польських колег, високий рівень професіоналізму та компетентності при підготовці майбутніх фахівців в Поморській академії, європейський рівень забезпечення приладами та обладнанням навчального процесу, надзвичайну красу сусідньої держави, можливість подорожувати Європейськими країнами.

На даний момент (з 30.01.2017 р. по 30.06.2017 р.) студенти ФРГП перебувають на навчанні в Інституті Охорони довкілля Поморської академії за програмами семестрового обміну та подвійних дипломів за напрямом підготовки ”Екологія”.

Автор: координатор заходу, заст. декану ФРГП Шахман І.О.