ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2016-2017 навчальному році з напрямку «Економіка сільського господарства та АПК». Вітаємо Давико А. та Бойко В.О. з перемогою!

 

30-31 березня завершився заключний етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Економіка сільського господарства та АПК», який проходив відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України у Подільському державному аграрно-технічному університеті  на базі кафедри економіки, підприємництва, торгівлі та біржової діяльності.

Завданням конкурсу було виявлення та розвиток обдарованих студентів, сприяння реалізації їх здібностей; формування творчого покоління молодих науковців та практиків для різних галузей суспільного життя; стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді; пропаганда досягнень науки, техніки та інноваційних технологій; формування команд для участі в міжнародних олімпіадах, конкурсах, турнірах. На конкурс було надіслано 65 студентських наукових роботи з 37 вищих навчальних закладів України ІІІ-IV рівнів акредитації.

Для участі в підсумковій науково-практичній конференції на підставі рецензування члени галузевої конкурсної комісії відібрали 16 кращих студентських наукових робіт. Авторів наукових робіт запросили до Подільського державного аграрно-технічного університету для їх прилюдного захисту на підсумковій науково-практичній конференції.


 

З вітальним словом до учасників звернувся ректор ПДАТУ, д.е.н., професор, заслужений працівник сільського господарства України Іванишин В.В.


 

 Наш університет представляла Давидко Альбіна, студентка 5 курсу 2 групи економічного факультету з роботою на тему: «Синергія перспектив розвитку галузі вівчарства на Херсонщині» (науковий керівник роботи - к.е.н., доцент кафедри економіки підприємства Бойко Вікторія Олександрівна).

 

За підсумками конкурсу Давидко А. отримала диплом другого ступеня. Вітаємо її та наукового керівника з перемогою! Зичимо наснаги та подальших творчих успіхів!