ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїздне заняття студентів спеціальності 181 «Харчові технології»

28 березня 2017 року викладачі кафедри інженерії харчового виробництва доцент Бурак В.Г. та асистент Новікова Н.В. разом зі студентами 1 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» провели виїздне заняття з дисципліни «Кулінарна етнологія» в ресторані грузинської кухні «Ілорі». Студенти під керівництвом ресторатора та  талановитого кухаря Еліко Маркелії  приготували неперевершені страви, а саме з тіста «Фірмове хачапурі», «Хачапурі», салат «Пхалі асорті», соуси «Сацебелі» та «Ткемалі», холодні закуски «Сациві».

Cтуденти з великим задоволенням працювали над приготуванням страв та сервіровкою столу. В поцесі роботи вони набули практичного досвіду та ознайомилися з грузинською культурою.

 

Студенти та викладачі кафедри висловлюють вдячність керівництву ресторану «Ілорі» за надану можливість практичної підготовки студентів.

Автор: к.с.г.н., асистент Новікова Н.В.