ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

День практичної підготовки – конкурс для студентів у ФГ «Курінь»

24 березня студенти 3 курсу агрономічного факультету пройшли практичну підготовку у ФГ «Курінь». Заходи організовано Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) та ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» під керівництвом директора Інституту підвищення кваліфікації та перепідготовки ДВНЗ «ХДАУ» професора Аверчева О.В. На базі фермерського господарства був проведений конкурс серед кращих студентів, які були відібрані після проходження виробничої практики з плодівництва та виноградарства в АФ «Білозерський».

Конкурс складався з двох етапів. На першому студенти показували свою майстерність в обрізуванні плодових кісточкових дерев. На заключному етапі кращі студенти відпрацьовували свої навички на винограднику столових сортів.

Провідні спеціалісти господарства разом з викладачами університету всесторонньо оцінили практичні навички студентів агрономічного факультету та виявили трьох найкращих, які будуть нагородженні цінними призами від Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).

Студенти та викладачі висловлюють щиру вдячність керівництву проекту (UHBDP) за надану підтримку у проходженні практичної підготовки, а керівництву ФГ «Курінь» (голова – Халупенко М.В) за організацію конкурсу під керівництвом високо кваліфікованих спеціалістів, і в першу чергу, директор з виробництва, головний агроном Галкін Д.В. висловили свої сподівання на подальшу співпрацю.

Автор: Барсук Юлія