ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

День практичної підготовки – конкурс для студентів в АФ «Білозерський»

Завдяки плідній співпраці Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) та ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», з 13 по 15 березня студенти, під керівництвом директора Інституту підвищення кваліфікації та перепідготовки ДВНЗ «ХДАУ» професора Аверчева О.В. стало можливим проходження виробничої практики з плодівництва та виноградарства для студентів ІІІ курсу агрономічного факультету.

Місцем проходження практики було вибрано одного з найбільших в Україні виробників виноградних саджанців, плодів, винограду, виноматеріалів та вина – агрофірму радгосп «Білозерський».

Провідні фахівці господарства протягом трьох днів наочно демонстрували сучасні методи обрізки дерев та винограду. Студенти с зацікавленістю слухали практичні поради та навички, якими ділилися спеціалісти господарства. Після теоретичної частити вони змогли на практиці закріпити отримані знання.

В кінці проходження практики на основі перевірки теоретичних та практичних знань серед студентів було відібрано 12 найкращих, які в подальшому будуть приймати участь в конкурсі на кращого обрізувача плодових культур та винограднику завдяки Українському проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).

 

Студенти та викладачі висловлюють щиру вдячність керівництву проекту (UHBDP) за надану підтримку у проходженні практичної підготовки, а керівництво АФ «Білозерський» (керівник – Шишенко В.В.) за організацію практичної підготовки під керівництвом високо кваліфікованих спеціалістів та висловили свої побажання щодо можливості проходження виробничої практики.

Автор: Барсук Юлія