ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Перший випуск фахівців ОКР «Магістр» спеціальності 8.08010103 «Землеустрій та кадастр»

На факультеті водного господарства, будівництва та землеустрою 1 березня 2017 року отримали дипломи магістрів 24 випускники ОКР «Магістр» спеціальності 8.08010103 – «Землеустрій та кадастр».

Серед них диплом магістра з відзнакою отримали: Деркач Ю.І., Лавренко Н.М., Мантянова Є.Є., Палуєв А.І., Рудік К.М., Слюсарчук І.О., Ткач Т.М., Яковенко Д.Ю.

 

 

Вітаючи випускників у цей знаменний день, в.о. ректора Яремко Юрій Іванович зазначив: «Нинішній випуск – історичний, адже сьогодні перший випуск магістрів спеціальності «Землеустрій та кадастр». Впевнений, що отриманні знання, вміння допоможуть Вам реалізуватися у професійному житті!!!»

 

«Уже з дипломами на руках ви маєте повернутися додому і подякувати батькам, які підтримали Ваш вибір навчатися на факультеті водного господарства будівництва та землеустрою – продовжив під час урочистого заходу з нагоди випуску магістрів декан факультету  Артюшенко Валерій Васильович.

Зі словами вітання звернулась до випускників завідувач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Дудяк Наталія Василівна: «Ми працюємо заради наших студентів, передаємо їм усі знання та вміння, створюємо комфортні умови для навчання і практики. За роки навчання ми старалися створити для Вас  добру та сприятливу ауру. Впевнена, що Ви не забудете нас, а ми не забудемо Вас і ще неодноразово матимемо нагоду зустрітися».

Привітання випускникам від доцента Петрової Алли Терентіївни

завдячуючи якій була відкрита в Херсонському ДАУ спеціальність

«Геодезія, картографія та землеустрій»

Успіх випускників – успіх університету!

Впевненні, що роботодавці оцінять високій рівень знань та вмінь наших випускників – зазначили викладачі кафедри землеустрою, геодезії та кадастру

доценти Мацко Петро Володимирович та Бабушкіна Руслана Олександрівна

З побажаннями успіхів у житті, великого щастя і професійних висот до випускників звернулась Угріна Галина Іванівна – як викладач, як мама їх першого куратора Федора Дмитровича Угріна, який героїчно загинув в зоні АТО в 2015 році.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять Федора Дмитровича Угріна

Куратор групи Куракова Лариса Германівна побажала випускникам не боятися ставити перед собою амбітні цілі. Розширювати та збільшувати рівень знань, і у Вас обов'язково все вийде!

Зі словами привітання магістрам та подяки керівництву і викладачам звернулись
батьки наших магістрів

 

Дякували керівництву та викладачам  за отриманні знання та вміння і самі випускники магістри

 

 

Наші любі магістри!!!

Нехай Ваша життєва стежина стелиться гладко, на ній зустрічаються добрі люди,

які з радістю допоможуть Вам.

Найголовніше щоб Ви завжди були щасливі, здорові, кохайте і будьте коханими.

Не забувайте наш університет, ми завжди раді бачити Вас у його стінах!!!

 Автор: завідувач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Дудяк Н.В.