ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь студентів-технологів біолого-технологічного та агрономічного факультетів у ток-шоу телеканалу «Твій +»

2 березня 2017 р. студенти 3, 4 та 5 курсів, що навчаються за спеціалізацією «Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукцїї» біолого-технологічного та агрономічного факультету, денної форми навчання прийняли участь у ток-шоу на провідному телеканалі Херсонщини за участю представників Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Участь у зустрічі та обговоренні приймали студенти: Кіцун Сергій 3 к. АФ, Коваль Олена 3 к. АФ, Фенко Денис 4 к. АФ, Жупина Тетяна 5 к. АФ, Бєлих Марина 3 к. БТФ, Артюх Інна 3 к. БТФ, Фенцик Ірина 4 к. БТФ.

Відповідальними були: асистент Ушакова С.В., аспірант агрономічного факультету Шевердєєва І. С.

У ході зустрічі із представниками ОРІДУ НАДУ при Президентові України студенти ознайомилися з перспективами навчального процесу, до якого залучаються висококваліфіковані професорсько-викладацькі та наукові кадри, провідні вчені Києва та Одеси, вчені зарубіжних країн, спеціалісти-практики, які мають досвід роботи в органах державного управління та місцевого самоврядування. Отримана інформація сприятиме майбутній професійній спрямованості наших випускників.

Дякуємо організаторам заходу за запрошення та можливість прийняти участь у дискусії.

Автор : кандидат с.-г. наук, асистент Ушакова С.В.