ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ОБ’ЯВА

 Участь можуть приймати студенти всіх спеціальностей. Тематика роботи повинна бути пов’язана з елементами технологій вирощування, засобами захисту рослин, органічним виробництвом, системами зрошення, внесенням мінеральних та органічних добрив, застосуванням біопрепаратів, маркетингом, менеджментом, бухгалтерським обліком та економічними дослідженнями в галузі плодоовочівництва (овочі, виноградники, сади та ін.).

Вимоги до написання: статті приймаються обсягом від 5 до 12 сторінок, набрані в редакторі Microsoft Word (шрифт Times New Roman, розмір 14 через 1 інтервал, без переносів, сторінка А-4 з полями: ліве 3 см, праве, нижнє, верхнє – 2 см, сторінки без нумерації) в електронному вигляді та віддруковані на принтері на білому папері. Рисунки подавати у чорно-білому вигляді в тексті, а також окремими файлами.

Структура статті: назва статті, ініціали, прізвище автора, курс, група факультет. Прізвища друкуються під назвою статті. Бібліографічний покажчик подається обов’язково - не менше 3 джерел. Якщо за текстом є посилання на літературу (у квадратних дужках), то в кінці статті надається Список використаної літератури, а якщо немає, то тільки одне слово Література.

Роботи приймаються на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та у кабінет 11 IV корпусу Інституту ПКП до 28 лютого 2017 р.

Всі статті будуть опубліковані в збірнику студентських творчих робіт.

Автори найкращих робіт будуть нагороджені заохочувальними призами.

 ЗАПРОШУЄМО ВСІХ СТУДЕНТІВ ДО УЧАСТІ В КОНКУРСІ!