ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Французька делегація у Херсонському державному аграрному університеті

З 29 листопада по 1 грудня в Херсонському державному аграрному університет відвідала делегація з Франції. В результаті візиту було підписано угоду про співпрацю між федерацією, яку вони представляли (Французко-українська федерація з програм обміну (FEFU) та Херсонським ДАУ. Програма обміну передбачає стажування українських студентів у Франції на підприємствах за спеціальністю, а також французьких студентів на підприємствах України. Друга мета візиту була ознайомлення з аграрними підприємствами херсонського регіону.

В перший день було проведено співбесіду зі студентами, які зацікавились у цій програмі. Були відібрані в ході співбесіди кращі претенденти на проходження практики у Франції.

На протязі трьох днів делегація з Франції, а також працівники ДВНЗ "ХДАУ" відвідали низку сільськогосподарських підприємств в їх числі підприємства пов’язані з рибною промисловістю.

Французька делегація ознайомилась з методами ведення сільського господарства в Україні в Херсонському регіоні. Поділилась своїм досвідом у різних сферах сільського господарства.