ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

День практичної підготовки для студентів на ТМ «Оса»

26 січня студенти Херсонського державного аграрного університету завдяки спільній співпраці Інституту підвищення кваліфікації та перепідготовки ДВНЗ «ХДАУ» (під керівництвом професора Аверчева О.В.) з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) та згоди керівництва підприємства відвідали ТМ «Оса». Студенти разом із запрошеними викладачами кафедри «Економіка підприємства», «Економічної теорії та аналізу» та «Технологій виробництва продукції тваринництва» на власні очі побачили як власноруч виготовляються пельмені ТМ «Оса».

 

Головні принципи підприємства - це натуральність, висока якість продукції, що виробляється і відповідальність перед споживачем. Підтвердженням цього є численні нагороди на спеціалізованих виставках, сертифікати якості продукції по державній системі сертифікації якості УкрСЕПРО, а також відкритість виробництва для відвідувань, починаючи від перевіряючих і закінчуючи студентами херсонських ВНЗ.

Студентам розповіли коли і як сформувалося підприємство. Який асортимент виготовленої продукції: а саме пельмені, вареники з різноманітними начинками, фаршировані млинці, голубці, котлети, піца, а також різноманітна продукція для здорового харчування.

«Ми на власні очі побачили, що пельмені ТМ «Оса» виробляються власноруч. Нам показали весь процес виробництва: від замісу тіста і до пакування та зберігання продукції».

 

Після екскурсії одним із цехів студентам та викладачам запропонували для дегустації пельмені «Мамині», які ніжні та приємні на смак.

Студенти подякували організаторам проекту та власнику ТМ «Оса» за надану можливість ознайомитися з підприємством, за цікаву екскурсію та висловили свої побажання щодо можливості проходження навчальної практики.