ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне заняття гуртківців МАН м. Херсона до Цюрупинського лісу

Мала академія наук України – це освітня система, яка забезпечує організацію і координацію науково-дослідницької діяльності учнів, створює умови для їх інтелектуального, духовного, творчого розвитку та професійного самовизначення, сприяє нарощуванню наукового потенціалу країни. Так, виїзне заняття з вихованцями школи МАН Херсонщини  (секція «Екологія») було проведено 25 жовтня.

 

Учні – члени МАН є учасниками різноманітних обласних, всеукраїнських, міжнародних інтелектуальних конкурсів, турнірів, олімпіад і виявляють високий рівень підготовки та творчі здібності.

 

Для виявлення високого рівня підготовки та творчих здібностей у школярів (учасників МАН) було проведено екскурсійне заняття. Практичною частиною було визначення сучасного стану екосистеми Цюрупинського лісу, виявлення біорізноманіття тваринного та рослинного світу, визначення різновидів лісових ресурсів (грибів, трав, ягід).

 

Сьогодні МАН виховує професійно зорієнтованих, озброєних відповідним науковим, дослідницьким інструментарієм молодих людей, які вже у школі знають своє призначення, спрямування, наукове покликання і йдуть до вищих навчальних закладів, чітко розуміючи, в якій науковій галузі вони хочуть працювати.

   

Запрошуємо майбутніх випускників шкіл до співпраці!