ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Співпраця з малою академією наук України

Вже доброю традицією в нашому університеті стали проведення лекцій для учасників МАН (малої академії наук України), на яких наші викладачі та викладачі інших вузів надають цікаву та корисну інформацію для написання манівських робіт. Так, з 18 по 19 жовтня 2016 року велика кількість школярів 9-11 класів з м.Херсона та області приймали участь в осінній сесії МАН. 

 

Невід’ємним компонентом ефективної діяльності МАН є співпраця з вищими навчальними закладами, науковими установами та громадськими інститутами, бізнес-структурами, що сприяє успішному виконанню її головної функції – формування інтелектуального потенціалу української нації.

 

Викладачами кафедри екології та сталого розвитку доцентами Алмашовою В.С. та  Шахман І.О. були проведені лекції в секціях «Географія та ландшафтознавство», «Екологія». З деякими школярами, які є гуртківцями школи МАН м. Херсона в секції «Екологія», щотижнево проводяться заняття та консультації по проведенню досліджень та по написанню дослідних робіт.

 

Науково-дослідницька робота в МАН організована за науковими відділеннями та секціями відповідно до структури, затвердженої Президією МАН. Для задоволення інтересів і потреб дітей у дослідницькій діяльності в різних галузях науки й техніки щороку в системі роботи МАН запроваджуються нові секції та наукові відділення.

 

Визначним заходом МАН є щорічний Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН. У всіх етапах конкурсу-захисту беруть участь близько 100 000 школярів-старшокласників, з яких до фіналу виходять понад 1000 кращих.

Бажаємо і нашим учасникам великих перемог  та досягнень у науковій роботі!