ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне заняття студентів до ДП «Центр державного земельного кадастру»

З метою підвищення практичного рівня знань студентів 4 та 5 курсу спеціальності «Геодезія та землеустрій», 27 жовтня 2016 року було проведено виїзне заняття до ДП «Центр державного земельного кадастру» під керівництвом д.е.н., професора Яремко Ю.І. та к.е.н., доцента Дудяк Н.В.

 

Керівник державного підприємства Фененко Василь Павлович радо розповів студентам про напрямки діяльності підприємства,  основним з яких є здійснення адміністрування Державного земельного кадастру.

 

Василь Павлович відзначив основні обов’язки адміністратора Державного земельного кадастру та характеризував існуючу матеріальну базу підприємства для здійснення основних видів господарської діяльності підприємства, основними з яких є:

  • Виконання землевпорядних, землеоціночних, топографо-геодезичних та картографічних робіт;
  • Реалізація інформаційних проектів по перетворенню даних в електронний вигляд та їх систематизація;
  • Створення веб-сервісів щодо доступу та роботи з інформацією;
  • Виготовлення ортофотопланів великої роздільної здатності.

Студенти мали можливість поспілкуватися з провідним інженером Мартиновим Ігорем Михайловичем, який приділив увагу виконанню вишукувальних робіт (топографічні та кадастрові зйомки), і як результат, складання кадастрових планів.

Студенти та викладачі кафедри землеустрою, геодезії та кадастру висловлюють щиру подяку Фененко Василю Павловичу та Мартинову Ігорю Михайловичу  за цікаву зустріч!!!

Автор: к.е.н., доцент Дудяк Н.В.