ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Головне управління Держгеокадастру у Херсонській області радо привітало майбутніх фахівців

Для студентів спеціальності «Геодезія та землеустрій» 11 жовтня 2016 року гостинно відкрило свої двері Головне управління Держгеокадастру у Херсонській області. 

В рамках тісної співпраці студенти 4 та 5 курсу під керівництвом в.о. ректора ХДАУ, професора Яремко Ю.І. та викладачів кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Дудяк Н.В., Куракової Л.Г. мали змогу ознайомитися зі специфікою землевпорядної служби та визначитися, якими компетенціями повинні володіти сучасні фахівці-землевпорядники.

Керівник Головного управління Держгеокадастру Ігор Анатолійович Шапран радо вітав майбутніх фахівців, висловив свою особисту позицію в зацікавленості бачити в своїй команді молодих, ініціативних висококваліфікованих фахівців, які мають бажання працювати.

  

Зацікавилися студенти розповіддю про організацію та проведення земельних торгів, висловили бажання побачити все на власні очі. Ігор Анатолійович підтримав бажання молоді та пообіцяв, що  обов’язково надасть можливість прийняти участь в найближчих земельних торгах.

 

Студенти та викладачі кафедри землеустрою, геодезії та кадастру висловлюють щиру подяку за теплу гостину зустріч Ігорю Анатолійовичу Шапрану та його високофаховій команді!

Автор: к.е.н., доцент Дудяк Н.В.