ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Була проведена серія семінарів-нарад з питань розробки Стратегії відновлення та розширення площ зрошення в Україні

13-14 вересня 2016 року в офісі Представництва Світового банку у м. Києві була проведена серія семінарів-нарад з питань розробки Стратегії відновлення та розширення площ зрошення в Україні.

Обговорювались питання економіки використання зрошення та оцінки інвестицій у модернізацію зрошувальних систем і зрошувальної інфраструктури.

В роботі семінарів прийняли участь міжнародні експерти Світового банку з питань зрошення, Депутати Верховної Ради України, представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Держводагентсва України, представники проекту «Вода для агросектору», що  фінансується Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та представники громадської організації «Інститут розвитку аграрних ринків», Інституту водних проблем і меліорації НААН, Інституту зрошуваного землеробства НААН, Херсонського державного аграрного університету, експлуатаційних водогосподарських організацій Херсонського обласного управління водних ресурсів.

 

Від Херсонського державного аграрного університету участь у семінарах прийняла завідувач кафедри сільськогосподарських меліорацій та економіки природокористування Грановська Людмила Миколаївна.