ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Фотозвіт наукових гуртків біолого-технологічного факультету

Виготовлення томатного морозива на засіданні студентського наукового гуртка «Технолог»

Під час роботи студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції продовжили дослідження щодо можливостей розширення асортименту виробництва морозива, який налічує більше 100 видів цього десерту. В азіатських країнах більш популярні шербети на основі фруктового соку.

Детальніше...

Дослідження учасників студентського наукового гуртка «Технолог» з гливою звичайною та виробництво продуктів з желатином

У рамках роботи студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 201 «Агрономія» та 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» під керівництвом кандидатів с.-г. наук Геннадія Каращука та Світлани Ушакової продовжили дослідження з переробки плодів і овочів та тваринницької продукції.

Детальніше...

Студентська науково-предметна конференція "Сучасному скотарству - інноваційні технології"

17 травня 2021 року на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету, за програмою студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва» відбулась щорічна студентська науково-предметна конференція "Сучасному скотарству - інноваційні технології".

Детальніше...

Навчально-предметна студентська конференція «Тенденції розвитку вівчарства і козівництва в Україні та світі»

13 травня 2021 року у Херсонському державному аграрно-економічному університеті на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва відбулась студентська навчально-предметна конференція «Тенденції розвитку вівчарства і козівництва в Україні та світі» присвячена до Дня науки в Україні.

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка з морфології та розведення тварин

12 травня відбулось засідання студентського наукового гуртка з морфології та розведення тварин. Здобувачі освіти спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» активно працювали весь рік, та не знизили темп навіть під час сесії.

Детальніше...

І студентська навчально-предметна конференція «Стан, тенденції та перспективи розвитку кролівництва і звірництва в Україні та світі»

28 квітня 2021 року на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва біолого-технологічного факультету, за програмою студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва» відбулась І студентська навчально-предметна конференцію «Стан, тенденції та перспективи розвитку кролівництва і звірництва в Україні та світі».

Детальніше...

Студентська навчально-предметна конференція «Сучасні тенденції розвитку конярства в Україні та світі»

31 березня 2021 року у Херсонському державному аграрно-економічному університеті на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва біолого-технологічного факультету відбулася студентська навчально-предметна конференція «Сучасні тенденції розвитку конярства Україні та світі» відповідно до програми студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва».

Детальніше...

Презентація робіт здобувачів вищої освіти, учасників студентського наукового гуртка «Технолог» на Дні відкритих дверей

15 травня 2021 року учасники студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції прийняли участь у Дні відкритих дверей Херсонського державного аграрно-економічного університету з презентацією картин, написаних виноматеріалами, замість фарб.

Детальніше...

Відбулось квітневе засідання наукового гуртка з морфології та розведення тварин, у режимі он-лайн

Здобувачі вищої освіти першого та другого року навчання спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», приділили увагу питанням зв’язку біологічних особливостей із продуктивними ознаками у птахів.

Детальніше...

Майстер-клас від ресторану «Barin» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології»

Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського)  рівнів у рамках наукового гуртка «Харчовик - науковець» спеціальності 181 «Харчові технології» Херсонського державного аграрно-економічного університету стали учасниками майстер-класу від шеф-кухаря ресторану «Barin» Чуприни Максима. Захід відбувся за підтримки проректора з наукової роботи та міжнародної діяльності, доктора с.-г. наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України Аверчева О.В.

Детальніше...