ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Фотозвіт наукових гуртків біолого-технологічного факультету

Засідання наукового гуртка «Морфолог»

Початок нового навчального року, це завжди шанс для здібних та активних знайти себе у науковій та творчій діяльності. Саме так вважають здобувачі освіти біолого-технологічного факультету першого та другого років навчання спеціальностей 204 - Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 212 - Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза, які почали працювати у науковому гуртку «Морфолог».

Детальніше...

Переможець рейтингу "ТОП ЛІКАР півдня України 2019, 2021 р" в номінації "Новітні технології в медицині", володар двох золотих медалей "ЗА ОЗДОРОВЛЕННЯ НАЦІЇ", президент компанії "ЕНЕРГІЯ ДОВГОЛІТТЯ" - КРАСНІКОВА ЛЮБОВ БОРИСІВНА на зустрічі з здобувач

Згідно плану-графіка роботи наукового гуртка "Харчовик-науковець" кафедри інженерії харчового виробництва, 21 вересня 2021 р. у  читальній залі ХДАЕУ відбулась зустріч Краснікової Любов Борисівни з здобувачами вищої освіти. Всесвітньовідомий авторитет в області новітніх технологій оздоровлення людини провела майбутнім фахівцям з харчових технологій лекцію на тему: "Новітні технології міжнародних оздоровчих програм".

Детальніше...

Засідання наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва»

21 вересня 2021 року відбулося засідання наукового гуртка здобувачів вищої освіти «Технолог з виробництва продукції тваринництва» кафедри технології виробництва продукції тваринництва на тему «Кінний спорт в Херсонській області». Здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня 1 року 3 групи денної форми освітньо-професійної програми «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» зі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» біолого-технологічного факультету під керівництвом доцента кафедри технології виробництва продукції тваринництва О. М. Соболь.

Детальніше...

Установчі збори наукового гуртка «Харчовик-науковець»

20 вересня 2021 року відбулися установчі збори наукового гуртка «Харчовик-науковець» кафедри інженерії харчового виробництва Херсонського державного аграрно-економічного університетету. Метою роботи наукового гуртка є виявлення найбільш здібних і талановитих, схильних до науково-дослідної роботи студентів. Основними завданнями студентського наукового гуртка є  залучення до роботи студентів, які виявляють інтерес до наукової роботи. Здобувачі наукового гуртка, ознайомилися з напрямами роботи гуртка на навчальний 2021-2022 рік. Висловили свої пропозиції та побажання,  щодо наукової діяльності гуртка.

Детальніше...

Учасники студентського наукового гуртка «Технолог» засвоїли методи контролю якості продукції м’ясного виробництва

Виробництво напівфабрикатів з м'яса є одним із перспективних напрямків розширення асортименту продуктів швидкого приготування, попит на які постійно зростає. Значну частину ринку м’ясних продуктів становлять заморожені напівфабрикати. На плановому засіданні студентського наукового гуртка «Технолог» здобувачі початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти другого року навчання спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», які були залучені до роботи наукового гуртка, визначали органолептичні та фізико-хімічні показники якості пельменів різних виробників з фаршем із яловичини та свинини. У дослідженнях використовували методи контролю якості продукції м’ясного виробництва.

Детальніше...

Наукова робота учасників студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції - запорука ефективного засвоєння знань з навчальних дисциплін

Учасники студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції – здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 201 «Агрономія» Могилко Степан і спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Мороз Юлія провели дослідження щодо використання сировини та особливостей технології у хлібопекарському виробництві та кулінарній обробці рослинних інгредієнтів. 

Детальніше...

Виїзний майстер-класс з карвінгу для учнів Херсонського обласного ліцею

Перший день літа почався в учнів старших класів Херсонського обласного ліцею неймовірно цікавою екскурсією лабораторіями Херсонського державного аграрно-економічного університету, після відвідин якого разом зі смачним частуванням від викладачів та здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».

Детальніше...

Збори щодо участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні»

У рамках гуртка «Харчовик - науковець» дистанційно відбулось обговорення відбору наукових робіт здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Харчові технології» для участі у ІІ турі Всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні» та «Харчові технології».

Детальніше...

Планове засідання гуртка «Харчовик - науковець»

У рамках підготовки до участі у конкурсах студентських наукових робіт членам гуртка «Харчовик – науковець» проведена лекція на тему: «Алгоритм підготовки доповіді та презентації на наукову роботу». Слухачами були здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів спеціальності 181 «Харчові технології».

Детальніше...

Продовження серії майстер-класів від ресторану «Барін»

Закінчилися травневі свята, попереду літні сонячні дні, практика та канікули. Але сьогодні у рамках дуального навчання та гуртка «Харчовик – науковець» здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» Херсонського державного аграрно-економічного університету бути учасниками майстер-класу з розробки баранячої туші, а також приготування таких м’ясних страв, як яловичина з картопляними зразами, люлі кебабу у лаваші з болгарським перцем та томатами, а також обсмажені пельмені з кролячою начинкою.

Детальніше...