Фотозвіт наукових гуртків біолого-технологічного факультету
Травневе засідання гуртка «Морфолог»
31 травня відбулося крайнє засідання у цьому семестрі наукового гуртку «Морфолог».
Квітневе засідання наукового гуртку «Морфолог»
28 квітня пройшло чергове квітневе засідання наукового гуртка «Морфолог» на тему: «Вікові зміни у будові скелета тварин. Анатомія свійської собаки.», із здобувачами вищої освіти спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
Березневе засідання наукового гуртку «Морфолог»
24 березня 2023 року відбулось чергове засідання науковго гуртка «Морфолог» під керівництвом Овдієнко К.Т. асистента кафедри ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка.
Лютневе засідання гуртка «Морфолог»
22 лютого під керівництвом асистента Овдієнко К.Т. на кафедрі ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка відбулося чергове засідання наукового гуртка «Морфолог» із здобувачами спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Альтернативні продукти харчування»
Планове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції було присвячене питанню альтернативних продуктів у раціоні сучасного споживача. Адже світ змінюється, як змінюються і смакові вподобання людства.
Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Технологія м'яса та м'ясних продуктів»
Значення м'ясної продукції харчування людини визначається насамперед тим, що вона покликана забезпечувати організм харчовими продуктами, які є основним джерелом білку в харчуванні людини.
Засідання студентського наукового гуртка «Технолог», присвячене питанням підвищення продуктивності та якості продукції овочевих культур
У переробній промисловості агропромислового комплексу нашої держави значну частку приросту продукції складає виробництво продуктів харчування, овочеві культури серед яких займають чималу частину. Крім того, значний попит вони мають і у свіжому вигляді.
Засідання студентського наукового гуртка «Технолог», присвячене питанням підвищення урожайності та якості зерна колосових культур
Виробництво та експорт зерна є показником благополуччя в сільському господарстві країни.
У складних та мінливих умовах сьогодення стабілізація виробництва продукції рослинництва є одним із найдієвіших важелів забезпечення продовольчої безпеки нашої держави.
Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Автоматизовані системи управління у тваринництві»
Відбулось планове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції на тему: «Автоматизовані системи управління у тваринництві». Було заслухано доповіді здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 3-го року навчання спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Чергове засідання студентського наукового гуртка «Технолог»
Відбулось планове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції на тему: Розумна ферма.