ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Фотозвіт наукових гуртків біолого-технологічного факультету

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Альтернативні продукти харчування»

Планове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції було присвячене питанню альтернативних продуктів у раціоні сучасного споживача. Адже світ змінюється, як змінюються і смакові вподобання людства.

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Технологія м'яса та м'ясних продуктів»

Значення м'ясної продукції харчування людини визначається насамперед тим, що вона покликана забезпечувати організм харчовими продуктами, які є основним джерелом білку в харчуванні людини.

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог», присвячене питанням підвищення продуктивності та якості продукції овочевих культур

У переробній промисловості агропромислового комплексу нашої держави значну частку приросту продукції складає виробництво продуктів харчування, овочеві культури серед яких займають чималу частину. Крім того, значний попит вони мають і у свіжому вигляді.

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог», присвячене питанням підвищення урожайності та якості зерна колосових культур

Виробництво та експорт зерна є показником благополуччя в сільському господарстві країни.

У складних та мінливих умовах сьогодення стабілізація виробництва продукції рослинництва є одним із найдієвіших важелів забезпечення продовольчої безпеки нашої держави.

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Автоматизовані системи управління у тваринництві»

Відбулось планове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції на тему: «Автоматизовані системи управління у тваринництві». Було заслухано доповіді здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 3-го року навчання спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Детальніше...

Чергове засідання студентського наукового гуртка «Технолог»

Відбулось планове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції на тему: Розумна ферма.

 

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог», присвячене сучасним технологічним прийомам та засобам, що застосовуються у тваринництві

Наприкінці лютого відбулось засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції.

 

Детальніше...

Квітневе засідання гуртка «Морфолог»

29 квітня пройшло квітневе засідання наукового гуртка «Морфолог» Були заслухані доповіді здобувачів вищої освіти спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Детальніше...

Травневе засідання гуртка «Морфолог»

23 травня, у першій день сесії, дружні та творчі здобувачі вищої освіти спеціальностей 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зустрілися он-лайн та провели засідання гуртка «Морфолог».

Детальніше...

Засідання наукового гуртка «Гігієна і санітарія»

4 квітня в режимі он-лайн на кафедрі ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка відбулося березневе засідання наукового гуртка «Гігієна і санітарія» під керівництвом кандидата сільськогосподарських наук, доцента Кушнеренка Владислава Григоровича із здобувачами спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Детальніше...