ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Фотозвіт наукових гуртків біолого-технологічного факультету

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Технологія м’ясних продуктів»

На кафедрі технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім.академіка В.Г. Пелиха відбулось планове засідання гуртка «Технолог», на якому розглядалось питання технологій переробки м’ясної сировини. У засіданні прийняли участь здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 181 Харчові технології.

 

Детальніше...

Зібрання Наукового Гуртка "Гігієна і Санітарія": Актуальні питання та доповіді студентів

29 березня у Науковому Гуртку "Гігієна і Санітарія" відбулося зібрання, присвячене важливим аспектам санітарії та гігієни утримання тварин.

 

 

 

Детальніше...

Березневе засідання наукового гуртку «Морфолог»

24 березня 2024 року відбулось чергове засідання науковго гуртка «Морфолог» під керівництвом Овдієнко К.Т. асистента кафедри ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка.

 

 

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Вплив агротехнічних заходів та технологічних прийомів при переробці винограду на якість майбутнього вина»

На кафедрі технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім.академіка В.Г.Пелиха відбулось засідання гуртка «Технолог» на досить цікаву для здобувачів вищої освіти тему:«Вплив агротехнічних заходів та технологічних прийомів при переробці винограду на якість майбутнього вина».

 

 

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Технологія переробки риби, рибні делікатеси»

На кафедрі технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім.академіка В.Г.Пелиха відбулось планове засідання гуртка «Технолог», на якому розглядались питання технологій переробки риби та виробництва рибних делікатесів.

 

 

Детальніше...

Засідання наукового гуртка «Харчовик-науковець» Тема засідання: Особливості і традиції харчування народів світу

07.03.2024 р. відбулося засідання наукового гуртка «Харчовик-науковець». Кожен народ має власні традиції, власну історію і, звичайно ж, свої особливості національної кухні. Учасники гуртка знайомились з особливостями смакових сприйняттів країн світу.

 

 

Детальніше...

Науковий гурток "Гігієна і Санітарія": Висвітлення актуальних тем

До проведення засідання наукового гуртка "Гігієна і Санітарія", що відбулося 29 лютого, були обрані ключові теми, що відображають сучасні виклики та дослідження в галузі гігієни та санітарії.

 

 

 

Детальніше...

Лютневе засідання наукового гуртку «Морфолог»

26 лютого під керівництвом асистента Овдієнко К.Т. на кафедрі ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П.Коваленка відбулося чергове засідання наукового гуртка «Морфолог» із здобувачами спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

 

 

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» з питань зберігання та переробки картоплі

На тижні відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім. академіка В.Г. Пелиха, на якому розглядались актуальні питання щодо зберігання та переробки бульб картоплі.

 

 

Детальніше...

«Роботизовані системи доїння корів як складова частина сучасних тваринницьких комплексів» – чергова тематика засідання студентського наукового гуртка «Технолог»

Відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім. академіка В.Г.Пелиха, на якому розглядалось актуальне питання сьогодення -забезпечення населення якісною молочною продукцією.

 

 

Детальніше...