Робота студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Переробна промисловість - складова загальнонаціональної системи у задоволенні потреб населення країни якісними, економічно доступними продуктами харчування»
У березні учасники студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції опрацювали актуальне на сьогоднішній день питання щодо переробної промисловості, яка є складовою загальнонаціональної системи у задоволенні потреб населення країни якісними, економічно доступними продуктами харчування. Здобувачі вищої освіти третього року навчання спеціальності 204 ТВППТ Любов Єрьоміна та Тетяна Лисак не лише надали цікавий презентаційний матеріал з технології приготування власних комбінованих продуктів на м’ясній та молочній основі, а й творчо підійшли до оформлення своєї ідеї. Роботи висвітлені на офіційній сторінці гуртка в Instagram та відкриті для обговорення.
Тетяна підготувала інформацію щодо технології приготування м'ясного пюре, розглянула харчову цінність складових даного продукту та необхідність введення у раціон дітей таких дієтичних м'ясопродуктів.
Любов запропонувала сирники із натуральним барвником, який надає продукту рожевого кольору. У презентації наведено рецепт приготування та особливості такого продукту з використанням кисломолочного сиру.
Дякуємо нашим здобувачам за цікавий матеріал та творчий підхід до розробок.
Автори: керівники гуртка доцент Каращук Г.В., старший викладач Ушакова С.В.