ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Фотозвіт наукових гуртків біолого-технологічного факультету

Травневе засідання гуртка «Морфолог»

31 травня відбулося крайнє засідання у цьому семестрі наукового гуртку «Морфолог».

Здобувачі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» як зазвичай підготували цікаві та змістовні доповіді на тему : «Морфологічні особливості кішок окремих порід. Вплив факторів середовища на формування ембріонів».

 

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Роль харчових добавок у переробній промисловості»

На засіданні студентського гуртка «Технолог» кафедри технологій виробництва та переробки с.-г. продукції імені академіка В.Г. Пелиха відбулось обговорення проблематики використання добавок з індексом Е, їх роль у процесі виробництва продукції та їхній вплив на здоров’я споживачів. У засіданні прийняли участь здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 181 Харчові технології та 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Детальніше...

Завершальне Зібрання Наукового Гуртка "Гігієна та Санітарія"

17 травня відбулося завершальне зібрання Наукового Гуртка "Гігієна та Санітарія" під керівництвом Владислава Григоровича. Учасники гуртка зібралися, щоб підвести підсумки своєї роботи, обговорити важливі питання та відзначити активних студентів.

 

 

 

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Вміст нітратів у плодоовочевій продукції як один із показників її якості та безпечності»

Надлишкове надходження нітратів у організм є небезпечним як для людини, так і для тварини. Ось чому майбутні спеціалісти агропромислового комплексу та харчової галузі нашої країни повинні орієнтуватися в даному питанні. На кафедрі технологій виробництва та переробки с.-г. продукції імені академіка В.Г. Пелиха відбулось засідання гуртка «Технолог» на відповідну тему. У засіданні прийняли участь здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 181 Харчові технології та 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Детальніше...

Квітневе засідання наукового гуртку «Морфолог»

30 квітня пройшло чергове квітневе засідання наукового гуртка «Морфолог» на тему: «Вікові зміни у будові скелета тварин. Анатомія свійської собаки.»

 

 

 

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Особливості виробництва чеського пива»

На кафедрі технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім.академіка В.Г.Пелиха відбулось чергове засідання гуртка «Технолог» на якому розглядалось питання особливостей виробництва чеського пива. Здобувач вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології Анастасія Гусар підготувала значний об’єм матеріалу на основі даних, зібраних безпосередньо в одному із міст, що займається пивоварінням з 1898 року і входить у топ-10 виробників та постачальників хмільного напою в Чехії.

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Технологія м’ясних продуктів»

На кафедрі технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім.академіка В.Г. Пелиха відбулось планове засідання гуртка «Технолог», на якому розглядалось питання технологій переробки м’ясної сировини. У засіданні прийняли участь здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 181 Харчові технології.

 

Детальніше...

Зібрання Наукового Гуртка "Гігієна і Санітарія": Актуальні питання та доповіді студентів

29 березня у Науковому Гуртку "Гігієна і Санітарія" відбулося зібрання, присвячене важливим аспектам санітарії та гігієни утримання тварин.

 

 

 

Детальніше...

Березневе засідання наукового гуртку «Морфолог»

24 березня 2024 року відбулось чергове засідання науковго гуртка «Морфолог» під керівництвом Овдієнко К.Т. асистента кафедри ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка.

 

 

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Вплив агротехнічних заходів та технологічних прийомів при переробці винограду на якість майбутнього вина»

На кафедрі технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім.академіка В.Г.Пелиха відбулось засідання гуртка «Технолог» на досить цікаву для здобувачів вищої освіти тему:«Вплив агротехнічних заходів та технологічних прийомів при переробці винограду на якість майбутнього вина».

 

 

Детальніше...