Фотозвіт наукових гуртків біолого-технологічного факультету
Відбулося планове засідання гуртка «Морфологія та розведення сільськогосподарських тварин»
26 лютого 2020 року у стінах ДВНЗ «ХДАУ» на кафедрі генетики та розведення сільськогосподарських тварин ім. В.П. Коваленка для студентів біолого-технологічного факультету відбулося планове засідання гуртка «Морфологія та розведення сільськогосподарських тварин».
Виїзне практичне заняття з дисципліни «Годівля тварин і технологія кормів» в умовах Херсонської філії державної установи «Інститут охорони ґрунтів України»
03 березня 2020 року здобувачі вищої освіти біолого-технологічного факультету спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у супроводі доцентів кафедри технології виробництва продукції тваринництва Наталії Корбич, Оксани Любенко в межах виїзного практичного заняття з дисципліни «Годівля тварин і технологія кормів» на тему: «Зоотехнічний аналіз кормів» відвідали Херсонську філію державної установи «Інститут охорони ґрунтів України».
Перемога здобувача вищої освіти біолого-технологічного факультету у V Всеукраїнському конкурсі «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні»
5 червня 2020 р. на базі кафедри екології Навчально-наукового інституту екологічної безпеки Національного авіаційного університету відбулась заключна онлайн конференція IV Всеукраїнського конкурсу «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні», на якій оголосили фіналістів та відбулась церемонія нагородження переможців.
Робота гуртка «Харчовик - науковець» у період карантину!
У зв’язку з плідною роботою здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання над науковими дослідженнями у період карантину, вони висвітили їх у ряді публікацій та конференцій. Так, учасником гуртка Антоненко Н.А. прийнята онлайн-участь у Міжнародній науково-практичній інтеорнет-конференції «Сучасний рух науки» (2-3 квітня 2020 р.) та опублікувала наступні тези «Застосування принципів НАССР для забезпечення якості та безпечності при виробництві зернових хлібців».
Збори гуртка «Харчовик - науковець» ДВНЗ «ХДАУ»
05.03.2020 р. відбулось засідання гуртка «Харчовик - науковець» у стінах кафедри інженерії харчового виробництва, на якому виступила науковий керівник гуртка, к.т.н., старший викладач Воєвода Н.В. Заняття було присвячене важливій, для дослідницької діяльності здобувачів, участі у науково-практичних конференціях, зокрема у Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції», яка відбудеться за участю членів гуртка у березні 2020 р. в м. Миколаїв. На засіданні у режимі дискусії було розглянуто питання необхідності наявності апробації наукових дослідів та обговорення цих результатів зі спеціалістами у харчовій галузі.
Підсумок роботи студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції у 2019-2020 навчальному році
Студентський науковий гурток «Технолог» щорічно проводить професорсько-викладацькі конференції з презентаціями наукових доповідей здобувачів вищої освіти агрономічного і біолого-технологічного факультетів.
СНГ «Технолог» використовує сучасні шляхи комунікації під час карантину
Під час карантину продовжив свою роботу студентський науковий гурток «Технолог». Зручна та популярна інтернет-платформа задовольнила вимоги щодо публічності, можливості обговорення та якісного відображення наукових здобутків здобувачів вищої освіти. На публічній сторінці студентського наукового гуртка "Технолог" в «Instagram» відбулась презентація та обговорення наукових доповідей здобувачів вищої освіти агрономічного та біолого-технологічного факультетів.
Карантин. Студентський науковий гурток «Технолог» продовжує свою роботу
Протягом карантину, поряд з освітнім процесом, не припинялася й наукова робота з підготовки здобувачів до студентських конференцій. Адже, у навчанні не варто забувати й про підтримку наукових ініціатив студента. На офіційній сторінці Студентського наукового гуртка «Технолог» в Інстаграм представлені презентації доповідей здобувачів вищої освіти агрономічного та біолого-технологічного факультетів.
Наукова дискусія онлайн - учасники СНГ «Технолог» відповідають на запитання підписників гуртка в «Instagram»
Здобувачі вищої освіти агрономічного та біолого-технологічного факультетів під науковим керівництвом викладачів кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції на публічній сторінці студентського наукового гуртка "Технолог" в «Instagram» продовжили презентувати наукові доповіді за різними тематиками: переробка винограду та виробництво виноградних і плодовоягідних вин, історія виноробства, технологія м’ясних напівфабрикатів та ковбас, використання харчових барвників та добавок, виробництво рослинного згущеного молока та ін.
Дистанційна робота студентського наукового гуртка «Технолог»
Здобувачі вищої освіти агрономічного та біолого-технологічного факультетів під науковим керівництвом викладачів кафедри на публічній сторінці студентського наукового гуртка "Технолог" в «Instagram» презентували наукові доповіді, які стосуються переробки плодоовочевої продукції та промислового бродильного виробництва.