ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студентська навчально-предметна конференція «Сучасні тенденції розвитку конярства в Україні та світі»

31 березня 2021 року у Херсонському державному аграрно-економічному університеті на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва біолого-технологічного факультету відбулася студентська навчально-предметна конференція «Сучасні тенденції розвитку конярства Україні та світі» відповідно до програми студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва».

З привітальним словом до учасників конференції звернулися помічник декана з наукової роботи і міжнародної діяльності доцент Наталія Папакіна та завідувач кафедри технології виробництва продукції тваринництва доцент Олена Ведмеденко. Вони надихнули здобувачів приділяти більше уваги науковий роботі, поглибленому вивченню дисциплін, шукати нові шляхи та засоби розширення та реалізації власного потенціалу.

Свої доповіді в режимі он-лайн представили здобувачі біолого-технологічного факультету першого (бакалаврського) рівня вищої освіти третього та четвертого року навчання. Після завершення виступів та їх обговорення члени журі підвели підсумки конференції, визначили свідоме та творче відношення доповідачів до підготовки доповідей, побажали натхнення та успіхів в подальшій науковій роботі.

Призерам навчально-предметної конференції «Сучасні тенденції розвитку конярства в Україні та світі» будуть вручені подарункові сертифікати від провідних конярських установ м. Херсона та Херсонської області: ХОГО «Херсонська федерація кінного спорту» та Херсонський міський клуб любителів коней «Буцефал».

 

Автор: доцент Соболь О.М., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (01.04.2021)